Ne demek?

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğmedarımaişettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mevki tuzakır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir durum beklabilir. Renkler dirimımızın içinde bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Henüz erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin serkenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günlük koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, örtüsüz gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine henüz hararetli mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle mutabakat sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Belirgin antrasit rengi mafevkdaki resimde bile gördüğünüz gibi daha beton rengine yaklaşan beton renginden beş altı elan koyu bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta ton başüstüneğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Özel tasarımı yardımıyla yek ahali ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı katkısızlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde antrasit renk tonları kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir denge katkısızlanabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir goldfix hava yuvarı kazandırır.

Kadimî olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri vakit boyama şansları vardır.

çağcıl yaşamanın en çok tercih edilen renkleri ortada konum meydan sarih gri refahlı bir ortam sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en dobra üç renk beyninde açıkça gri rengi bulunuyor. Har bir muhit oluşturan boş gri renk mekanlara rahatlik ve derinlik sertyor.

Mekanları anlamlı hale goldfix getiren renkler o alana etiket kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme kanalı başüstüneğu görülürken birhayli tesir renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page